۵ روش برای امن کردن اکانت گوگل

نویسنده: بابک حبیبی
تاریخ: 2012 - 07 - 20
دسته بندی: امنیت , گوگل

خیلی ها در فضای مجازی از اکانت ایمیل گوگل یا همان جیمیل Gmail برای ایمیل زدن و کارهای روزمره استفاده می کنند و اکانت گوگل هم به خیلی سرویس های دیگه مرتبط هست مثل YouTube , Google Plus و … پس بهتره از حداکثر امنیت برای جیمیل استفاده کنیم.امروز ۵ نکته ی اساسی برای امن تر کردن اکانت گوگل شما خواهیم گفت.

جیمیل

اکانت جیمیل

۱- Account Recovery نصب کنید

Account Recovery بهترین روش برای مواقعی هست که اکانت شما هک شده یا پسورد ایمیل خود را گم کرده اید.

برای فعال کردن این سیستم به این لینک بروید سپس مطابق تصویر در قسمت Setting بر روی Account recovery options کلیک کنید.

Google Accounts

Account recovery options

سپس گوگل شما را به صفحه ای می فرستد که می توانید شماره موبایل خود یا یک ایمیل دیگر برای مواقع ضروری قرار دهید که در مواقعی که پسوردتان رو گم می کنید یا هک می شوید بتوانید اکانت خود را بر گردونید.

Google Account Recovery

۲ – قابلیت ۲-step verification را فعال کنید

قابلیت تایید ۲ مرحله ای اکانت گوگل دقیقا یک لایه ی دومی امنیتی برای اکانت شماست.این قابلیت جایی بدرد می خورد که بطور مثال کسی یا خود شما بخواهید از سیستم ناشناس دیگری وارد اکانت گوگل شوید،می توانید از طریق موبایل تایید کنید که خودتان هستید . برای قعال کردن این قابلیت روی این لینک کلیک نمایید

2 step verification

سپس روی گزینه ی Edit در کنار ۲-step verification کلیک نمایید.بعد از آن یک سری اطلاعات مثل شماره ی موبایل شما را خواهد گرفت و بعد از آن خودتان یا شخص دیگری بخواهد از سیستم دیگری وارد اکانت شما بشود یک شماره ی چند  رقمی به شما اس ام اس می شود و شما با وارد کردن آن شماره می توانید وارد اکانت خود شوید.

Google Verification

۳ – تعیین پسورد های مختلف برای برنامه های مختلف

شما با فعال کردن این قابلیت می توانید پسورد های مشخصی برای برنامه های وابسته به اکانت خودتان فعال کنید بطور مثال می توانید یک پسورد مجزا برای Google Talk درست کنید که پسورد اصلی اکانت شما نباشد و فقط مختص Google Talk شما باشد.

برای فعال کردن این سرویس به این لینک مراجعه کنید. سپس بر روی قسمت Authorizing applications and sites کلیک کنید و در آنجا می توانید لیستی از برنامه هایی که با اکانت شما مرتبط هست را ببینید و در قسمت Application-specific passwords پسورد های بخصوص برای قسمت های مختلف انتخاب کنید.

App Specific Passwords

۴ – از پسورد های قوی استفاده کنید

سعی کنید از کلمات متداول که در دیکشنری ها پیدا می شود و همچنین ارقام خاصی مثل تاریخ تولد و شماره شناسنامه و … استفاده نکنید ، سعی کنید پسوردی که انتخاب می کنید معنی خاصی ندهد و تلفیقی از حروف بزرگ و کوچک ، ارقام ، علائم باشد مثل : OtT2359%$8*#^:)

شاید خیلی برای یادآوری سخت باشد ولی در عوض اطمینان دارید که به بالاترین درصد امنیت رسیده است.

۵ – HTTPS را فعال کنید

پیش پا افتاده ترین کار همینه که پروتوکل HTTPS را فعال کنید نیازی نیست شما بعدش کاری کنید این پروتوکل اطلاعات رد و بدل شده ی شما را  امن خواهد کرد،برای فعال سازی این قابلیت مطابق شکل زیر عمل کنید:

Google HTTPS Setup

Google HTTPS Setup

Source

برچسب: - - -

درباره ی

بابک حبیبی،دانشجوی لیسانس نرم افزار،برنامه نویس پی اچ پی،طراح وب،یه سری تخصص هم در شبکه و مباحث امنیتی دارم.

Comments are closed.