در پست های “۱۰ برنامه ای که در ویندوز “باید” نصب کنید” و “بهترین برنامه های رایگان تحت ویندوز” سعی کردیم ضروری ترین برنامه های ویندوز را به شما معرفی کنیم، حال بعد از استقبال کاربران به این فکر افتادیم که تخصصی تر کنیم و در هر موضوع بندی بهترین برنامه های رایگان را برای شما تهیه کنیم.امروز به بهترین آنتی ویروس های رایگان برای ویندوز سر خواهیم زد.
آنتی ویروس اویرا یک ورژن غیر تجاری و رایگان ارائه داده است که به خوبی می تواند از پس تمام ویروس ها و فایل های مخرب بر بیاد. دیتابیس ویروس های آنتی ویروس اویرا بالای ۱۵۰ هزار تا است و به راحتی آپدیت می شود و تمام قابلیت های یک آنتی ویروس را دارا می باشد.
۲ – BitDefender
آنتی ویروس BitDefender هم یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان دنیاست که با داشتن لابراتور ICSA به شما آپدیت بودن دیتابیس خود را تضمین می دهد.
۳ – AVG Free Edition
آنتی ویروس AVG هم با داشتن لایه ی محافظتی LinkScanner® به شما کمک می دهد که با خیال آسوده به وب گردی خود بپردازید.این آنتی ویروس تا الان بالای ۸۰ میلیون کاربر داشته است.
آنتی ویروس Avast هم تمام امکانات آنتی ویروس های دیگر را نیز دارد ضمن اینکه نسخه ی رایگان آن نیز از ارتباطات شبکه های P2P هم محافظت می کند.
۵ – Cloud Antivirus
این آنتی ویروس محصول شرکت پاندا Panda می باشد که این نسخه ی نرم افزاری خیلی سبک تر از نسخه ی های پیشین می باشد که با استفاده از سرور های بروز PandaLabs از آخرین ویروس ها شما را محافظت می کند.
– نسخه های آنتی ویروس ها رو نام نبردیم زیرا امکانش هست بزودی آپ دیت شوند ولی لینک دانلود صفحه ی اصلی آن ها را قرار دادیم که در صورت بروز شدن هم لینکش تغییر نکند.
برو سایت ویروس بولتون که معتبرترین منبع برای شناخت قدرت انتی ویروسهاست ببین که eset حدود یک دهه هست که هیچ نمره ی مردودی از این سایت نگرفته با اینکه از تمام انتی ویروسها بیشتر در آزمونها شرکت داشت.تمام آنتی ویروسهایی که نوشتی بارها در این آزمون مردود شدند!کلا خنده دار بود!
http://www.virusbtn.com/vb100/archive/vendor?id=14
دوست عزیز شما یه بار دیگه تیتر رو بخون بعد سریع موضع گیری کن
تیتر این مطلب” ۵ آنتی ویروس برتر “رایگان” برای ویندوز” هست . Eset رایگان ِ؟! البته شاید از یوزر نیم پسورد های تقلبی استفاده کنید کارتون راه بیفته ولی رایگان محسوب نمیشه پولیه.
دوم اینکه شخصا مجله ی cnet رو که جزو بزرگترین مجله ها خبری تکنولوژی دنیا هست رو قبول دارم چرا چون اگر یه درصدم بخواد بی انصافی کنه در مورد Review محصولی همه ی شرکت ها موضع گیری می کنن جلوش در ضمن جزو ۱۰۰ سایت برتر دنیا هم هست
شما یه نگاه به این لیست بکنید همچنین می تونی دیه نگاهم به سایت Top review هم بکنید از این لینک
security essntial microsoft اینم هست راحته کار باهاش اسونه
آره ولی دیتابیسش به اندازه ی این آنتی ویروس هایی که گفتم قوی نیستن